Antje Monteiro heet 20.000e Fit at Home lid welkom!

Antje Monteiro heet 20.000e Fit at Home lid welkom!

Fit at Home is het eerste landelijke sportplatform voor het hele gezin waar je via de tv on demand vanuit huis kan sporten. Dit nieuwe sporten is bedacht en uitgewerkt door Fit at Home founder en musicalactrice Antje Monteiro. Deze maand tikte de Fit at Home teller inmiddels het 20.000e lid aan. Reden genoeg om deze sportieveling in het zonnetje te zetten!

Medio 2018 is Fit at Home gestart en gelanceerd aan het publiek door Antje Monteiro. De missie van Fit at Home is dat heel Nederland op een makkelijke en toegankelijke manier fit kan worden. “Dat we in een jaar tijd zoveel leden mogen verwelkomen en met zoveel mooie partijen mogen samenwerken is echt iets waar ik heel trots op ben, aldus Antje. We zijn op dit moment enorm aan het uitbreiden en hebben echt een hecht team van mensen die Fit at Home een warm hart toedragen en dat blijkt uit de hoeveelheid enthousiaste leden”.

Reden genoeg om deze mijlpaal met een enthousiaste Fit at Home gebruiker te delen. Bianca uit Nieuwegein is de gelukkige winnares en werd gisteren verrast met een mooie bos bloemen door Antje Monteiro. Op de vraag waarom Bianca zich heeft aangesloten bij onze community antwoord ze: “ik kwam met Fit at Home in aanraking via Facebook en vind het ideaal om vanuit huis te kunnen sporten! Welke trainingen ik het meeste doe? Intensity trainer Maaike Parrel is echt mijn favoriet!”  

Fit at Home is het eerste landelijke sportplatform voor het hele gezin waar je on demand via de tv kan sporten via KPN en ZIGGO. De trainers, die aan Fit at Home meewerken, zijn de personal trainers van o.a. Afrojack, Quinty Trustfull, Romy Monteiro, Waylon, Gerard Joling, Tatjana, Johnny de Mol, Jeroen van der Boom e.v.a. Fit at Home biedt diverse work-outs aan zoals Billen Benen, Total Body, Kickboksen, Intensity, Kids & Fun, Yogaen Zwanger & Fit. Met meer dan 900 work-outs wordt meer bewegen nog makkelijker! Voor slechts een tientje per maand voor het hele gezin sport je nu waar en wanneer jij wilt! 


Voor meer informatie: www.fitathome.nl. Fit at Home …… Sporten doe ik thuis!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.