Anouk Maas speelt komend seizoen in GTST

Anouk Maas speelt komend seizoen in GTST

Soapdorp Meerdijk krijgt er een nieuwe inwoner bij: musicalactrice Anouk Maas speelt komend seizoen de rol van Zoë, en dat vindt ze super spannend. Gelukkig heeft ze houvast gevonden in haar GTST-collega Caroline de Bruijn.

De 31-jarige Anouk Maas kennen we van musicals als Annie (1997), We Will Rock You (2005), The Sound of Music (2008) en Hair (2016). Ook scoorde ze diverse gastrollen in onder andere Moordvrouw én… Goede Tijden Slechte Tijden (2012). In het nieuwe seizoen, dat op 4 september van sart gaat op RTL 4, zien we haar dus als een van de vaste gezichten
Herkennen

Anouk is blij om wat houvast te hebben. Er komt de komende maanden genoeg op haar af. Rustig over straat zal er niet altijd meer bij zijn, GTST trekt een miljoenenpubliek. “Je kunt er vanuit gaan dat iedereen je gezicht straks herkent”, aldus Caroline. Daar zal Anouk aan moeten wennen. “Ik merk het nu al terwijl het grote publiek mij niet eens kent.”

Onzeker

Anouk hoopt vooral niemand teleurstellen. “Ik heb nu allemaal interviews terwijl ik nog helemaal niets heb gedaan. Straks ben ik hartstikke slecht en is iedereen teleurgesteld.” Maar Caroline wuift dat weg. “Ik denk dat het wel goed zal komen. En anders kun je altijd bij mij terecht.”
BRON: RTL BOULEVARD

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.