Annie de musical zet basisschooljuffen en -meesters in het zonnetje

Annie de musical zet basisschooljuffen en -meesters in het zonnetje

Kinderen van groep 5 t/m 8, opgelet! Heeft jouw juf of meester het zwaar te verduren met jullie als klas? Nomineer hem of haar dan voor de Annie de musical – Juf & Meester ‘Zwaar bestaan’ actie. De juf of meester met het ‘zwaarste bestaan’ mag gratis met de hele klas naar Annie de musical! Met deze actie wil Annie de musical de leerkrachten in het zonnetje zetten en tegelijkertijd meer kinderen kennis laten maken met musical.

Hoe doe je mee? Nomineer jouw juf of meester op een originele manier bij het deelnemende theater van jullie keuze. De inzendingen worden gecontroleerd en vervolgens gepubliceerd op de Facebookpagina van het theater. Vanaf dan kan er gestemd worden op alle deelnemende klassen. Om ook kleinschalige scholen een eerlijke kans te bieden, wordt de winnende klas gekozen op basis van het aantal stemmen in verhouding tot het aantal kinderen op de basisschool. Meedoen? Kijk voor alle actievoorwaarden en deelnemende theaters op www.Anniedemusical.nl

en klik op ‘Zwaar bestaan’ actie.

Roodharige heldin als stoer meisje van nu

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Juffrouw Hannigan (Willemijn Verkaik). Wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending. Annie de musical gepresenteerd door de Theateralliantie en Mark Vijn Theaterproducties is nog tot en met 24 mei te zien in MartiniPlaza (Groningen), Zuiderstrandtheater (Den Haag), Schouwburg Het Park (Hoorn), Theater Orpheus (Apeldoorn), Chassé Theater (Breda), Luxor Theater (Rotterdam), Stadsschouwburg (Utrecht) en DeLaMar Theater (Amsterdam).

Foto: Robin Swiers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.