‘Angel of Australia’ Mirusia verruilt Australische zomer graag voor Nederlandse kou

‘Angel of Australia’ Mirusia verruilt Australische zomer graag voor Nederlandse kou

Het is eindelijk zo ver: de Nederlands-Australische sopraan Mirusia keert terug naar Nederland om het Nederlandse publiek te betoveren met haar engelachtige stem. Vier kerst en oud en nieuw samen met Mirusia tijdens haar Merry & Bright theatertour, te zien van 8 december 2022 tot en met 2 januari 2023 in 12 verschillende theaters door het hele land.

Haar laatste twee geplande tours moesten worden afgezegd door de coronapandemie, maar dit seizoen is het dan eindelijk tijd voor Mirusia om terug te keren naar haar tweede thuisland en de harten van haar Nederlandse fans te verwarmen in de koude wintermaanden. Ruim 10 jaar treedt ze op over de hele wereld met André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest, maar ook solo stijgt Mirusia tot grote hoogtes. In haar geboorteland Australië stond ze meermalen op nummer één in de poplijsten en wordt ze ook wel ‘Australia’s Songbird’ (Radio 3AW) en ‘a once in a generation voice’ (ABC Radio) genoemd.

Merry & Bright

Tijdens de decembermaand (en een speciale Nieuwjaarsshow in Maastricht) toert Mirusia door Nederland met Merry & Bright. Samen met de beste muzikanten laat de muze van André Rieu de mooiste melodieën en eigen werk horen. Tijdens dit feestelijke en sprankelende concert komen zelfs de Australische kerstliedjes voorbij. Het belooft een muzikaal, visueel en emotioneel spektakel te worden. Wat is er beter dan daarmee het jaar te eindigen of het nieuwe jaar in te luiden?

Mirusia is van 8 december 2022 tot en met 2 januari 2023 met haar theatertour te zien in verschillende Nederlandse theaters. Kijk voor meer informatie en de complete speellijst op www.ntk.nl/voorstelling/mirusia.

FOTO: ©Merry & Bright

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.