Andy & Melissa gaan het theater in

De nog steeds zeer populaire oud-voetballer Andy van der Meyden en zijn evenzo populaire vrouw, Melissa Schaufeli, starten in september aanstaande met hun eerste theatertournee. Het duo was in de laatste serie van hun real-life soap al op tv te zien met de voorbereidingen van hun eerste theatervoorstelling. Deze is zo goed ontvangen door het publiek dat Andy & Melissa nu op tournee gaan langs ruim 20 theaters door heel Nederland. De première is op 9 oktober in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Andy en Melissa, waren met hun reallifesoap te zien op o.a. RTL en SBS6. In het theater presenteren ze een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco’s, muziek en metamorfoses door Andy en Melissa. De voorstelling is leuk voor iedereen: mannen en vrouwen. Plus: ook voor diegene die niet van voetbal houden!

Naast anekdotes van de oud-voetballer en ex-playmate wordt de show aangekleed met onder meer huishoudelijke ‘battles’, muziek en een dosis gezelligheid met een lach en een traan. Ze gaan hierbij persoonlijk een stukje verder dan ooit op TV te zien is geweest. Van der Meijde versleet vrouwen bij de vleet, begon in Milaan een dierentuin en kocht een huis met een golfbaan. Van golfen had de voormalig speler van Ajax, Inter Milan en Everton geen sjoege… Al zijn geld, zo’n 8 tot 9 miljoen euro, heeft hij verbrast.

Na afloop van de voorstelling is er in de foyer van het theater een meet & greet met Andy & Melissa en ook dat beloofd een gezellige boel te worden.

Klik hier voor de volledige speellijst en tickets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.