André Hazes ook in 2019 in Rotterdam Ahoy

De Ahoy concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. Nog voordat hij volgende week met drie uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy staat, kan André Hazes trots aankondigen dat de concertreeks André Hazes Live in Ahoy ook in 2019 een vervolg krijgt en wel op zaterdag 19 oktober 2019. ‘Het is waanzinnig: In twee jaar tijd heb ik vijf bomvolle concerten in deze arena op mijn naam staan. En dat vraagt natuurlijk om een vervolg. Volgend jaar sta ik weer op deze plek en daar ben ik trots op!’ 

De concerten van André Hazes Live in Ahoy zaten dit jaar snel vol. De vraag naar kaarten voor volgend jaar is zo groot dat het niet kon uitblijven dat André voor het derde jaar op rij hier zijn concert gaat geven. Producent MediaLane is er trots op dat de jonge zanger nu al zo’n grote fanschare achter zich heeft. Vorig jaar begon André met twee volle zalen en dit jaar heeft hij daar maar liefst drie uitverkochte concerten op zijn naam aan kunnen toevoegen. 

Voor mijn vader heeft Rotterdam Ahoy altijd een speciaal plekje in zijn hart gehad. En deze magische plek is mij nu ook al ontzettend dierbaar. Nooit had ik durven dromen dat ik hier zo vaak voor volle zalen zou mogen staan.’ 

De kaartverkoop voor het concert in Rotterdam Ahoy gaat morgen, vrijdag 19 oktober om 09.00 uur van start via andreinahoy.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.