AN ITIMATE EVENING WITH PIA DOUWES

AN ITIMATE EVENING WITH PIA DOUWES

Op dinsdag 19 december 2017 om 21.00 uur geeft Pia Douwes een exclusief en intiem huiskamerconcertje in het geheel in kerstsfeer ingerichte Amsterdamse Hotel Seven One Seven in Amsterdam. Vanwege de bijzondere intieme setting is er slechts plaats voor 45 gasten.

Pia Douwes kijkt erg uit naar dit concert. “Eind november komt mijn CD After All This Time uit en ik verheug me er op een aantal van de nummers die op de CD staan te kunnen zingen in een intieme kerstsfeer. Hotel Seven One Seven is zo’n andere locatie dan een theater dat ik tussen de nummers door ook een aantal verhalen zal vertellen over de bijzondere gebeurtenissen uit mijn carrière. Bovendien kunnen mensen van de gelegenheid gebruik maken om hun vragen aan mij te stellen. En wie weet zing ik ook nog wel een kerstklassieker.”

An Intimate Evening With Pia Douwes, met Bernd van den Bos aan de piano, vindt plaats in Hotel Seven One Seven dat is gevestigd in een historisch pand in de 17e eeuwse grachtengordel van Amsterdam. Het pad aan de Prinsengracht werd jarenlang bewoond door een welgestelde suikerhandelaar. Op 8 mei 1997 opende het Hotel Seven One Seven haar deuren voor de eerste gasten en is trotse winnaar van de titel ‘Gault Millau Hotel of the Year 2017’.

Na afloop van het concert is de nieuwe, door Pia Douwes gesigneerde, CD After All This Time te koop, alsmede haar fotoboek Augen.Blicke aus dem Barock.

Kaarten voor het intieme huiskamerconcertje An Intimate Evening With Pia Douwes kosten € 59,50, inclusief een hapje en een drankje, en zijn verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar info@717hotel.nl

www.piadouwes.com

 

(Foto gemaakt door: ©ConnyWenk)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.