Amsterdamse roots herbeleven tijdens “A First Class Evening” met publiekslieveling Quincy!

Amsterdamse roots herbeleven tijdens “A First Class Evening” met publiekslieveling Quincy!

Grand Café Restaurant 1e Klas maakt zich op voor alweer de zesde editie van de diner-sensatie “A First Class Evening” op zaterdagavond 19 september met ditmaal een speciale muzikale hoofdrol voor zanger Quincy! Deze innemende en Amsterdamse publiekslieveling kreeg landelijke bekendheid door met grote overmacht de verkiezing van de titelsong voor de allereerste ‘Big Brother’ serie te winnen met het nummer: ‘Morgen Weer Een Dag’. Dat deze hit in ieders geheugen gegrift staat blijkt wel uit het feit dat dit nummer nog altijd door zowel jong als ouder uit volle borst wordt meegezongen.

Over Quincy
Begin 2008 startte AT5 met de eerste uitzending van Quincy’s eigen real life soap. Maar liefst tien afleveringen lang kon de kijker Quincy op de voet volgen en kennis maken met zijn muzikale veelzijdigheid. Dit bleef niet lang opgemerkt, want het leverde hem als understudy van Danny de Munk een rol op in de nationale hitmusical Ciske de Rat. Quincy speelde ruim honderd maal de rol van Ciske voor telkens uitverkochte zalen. Zijn Amsterdamse roots en grote liefde voor de muziek bracht hem van eigen uitverkochte live concerten in de Escape, Schouwburg Amsterdam en de LaMar Theater tot zelfs een gastoptreden in de Ziggo Dome tijdens ‘Holland zingt Hazes’ en daarnaast bereikte hij bereikte hij ook nog eens de halve finale van het programma ‘Bloed, zweet en tranen’.

Tijdens zijn jaarlijks honderden optredens in het hele land weet Quincy met zijn unieke stem en warme uitstraling het publiek keer op keer te boeien. Tot aan de dag van vandaag groeit zijn vaste fanbase en dat maakt hem bij uitstek tot de ideale hoofdrolspeler van ‘zijn’ editie van A First Class Evening.

Over “A First Class Evening”
Tickets voor ‘A First Class Evening with…Quincy’ inclusief een luxe en stijlvol vier-gangen diner op zaterdag 19 september zijn vanaf heden online te bestellen via www.ticketpoint.nl. In verband met alle corona maatregelen zijn voor deze avond slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus snel bestellen wordt aanbevolen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.