Amsterdamse dansgroep ISH op Lowlands met nieuwe 90ties show

“WE LOVE THE 90ISH” 
Amsterdam, 13 juni 2019 – Voor het derde jaar op rij is het Amsterdamse dansgezelschap ISH Dance Collective te zien op het festival Lowlands. Na twee succesvolle edities met de shows ‘FunkISH’ (2017) en ‘Funk it up (2018)’ komt ISH dit jaar wederom met een nieuwe voorstelling:WE LOVE THE 90 ISH”. Samen met Cinematic DJ Irie wordt de Juliet tent op zaterdag 17 augustus om 19.00 uur omgebouwd tot een groot ’90ties’ feest.  
ISH Dance Collective weet als geen ander dingen net even anders aan te pakken. Al twee jaar lang verrassen zij het Lowlands publiek met een op maat gemaakte voorstelling, die helemaal past in de festival vibe. Voor dit jaar duikt het Amsterdamse dansgezelschap in de ’90ISH’ sferen. De muziek, danstrends en kleding; alles komt terug in de show. Lowlands gangers worden dan ook uitgedaagd om samen met ISH een ode te brengen aan deze iconische periode. Baggy pants, een colour blocking bomber of een kangol bucket hat; trek alles uit de kast voor het nu al meest legendarische feestje van Lowlands van dit jaar. 
WE LOVE THE 90 ISH”op zaterdag 17 augustus om 19.00 uur in de Juliet tent. 
ISH Dance Collective ISH is alles maar niet wat je denkt. Sinds 1999 verbindt ISH mensen door hen te verrassen. Skills van de straat gaan de verbinding aan met gevestigde kunstvormen. Of het nu een kruising tussen hiphop en ballet is of een samensmelting van freestyle en klassieke muziek: ISH gelooft niet in grenzen. ISH durft buiten de lijntjes te kleuren! Meer informatie: www.ishdancecollective.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.