Alleen op de wereld raakt je in je hart.

Recensie: Stephan Markus

Jongerentheater Quint speelde afgelopen zaterdag in Capelle aan den IJssel de première van Alleen op de wereld! In deze voorstelling speelt jeugd van alle leeftijden mee. We maken kennis met Remi en beleven zijn avonturen met hem mee. Remi wordt gespeeld door een pittig, klein mannetje die je vanaf het eerste moment pakt en je aandacht vasthoudt.

Remi woont bij pleegouders die hem opgevangen hebben, nadat hij te vondeling gelegd is. Wanneer zij niet meer voor hem kunnen zorgen, geven ze hem mee met Vitalis die met zijn honden en zijn aapje voorstellingen geeft om rond te komen.
De dieren worden gespeeld door de kinderen van theater Quint. Het is erg aandoenlijk en mooi om te zien hoe zij hun best doen de dieren geloofwaardig neer te zetten.

Wanneer blijkt dat de echte ouders op zoek zijn naar Remi gaan foute figuren proberen om er een slaatje uit te slaan. Of Remi uiteindelijk weer terug komt bij zijn echte familie kunt u gaan zien in de de voorstelling. Deze voorstelling is zeker het bezoeken waard. De acterende kinderen maken indruk en iedereen is duidelijk aanwezig op het toneel. Er is zichtbaar met veel plezier en aandacht aan deze voorstelling gewerkt. Complimenten aan alle acteurs en creatives van Jongerentheater Quint voor wederom een mooie voorstelling.

Meer informatie over de resterende voorstellingen en kaartverkoop kunt u vinden op www.jongerentheaterquint.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.