Alle Sophie’s in Nederland; opgelet! Heet jij Sophie? Dan mag je gratis naar de voorstelling Sophie in het DeLaMar Theater!

Alle Sophie’s in Nederland; opgelet! Heet jij Sophie? Dan mag je gratis naar de voorstelling Sophie in het DeLaMar Theater!

Heeft u dezelfde voornaam als de titel van het toneelstuk van Roos Ouwehand (Sophie)? Dan kunt u gratis naar de voorstelling op een avond naar keuze*. De enige voorwaarde is dat u minstens 1 iemand meeneemt die wel betaalt voor het toegangskaartje. U kunt gebruik maken van deze actie door minstens 2 kaarten te bestellen via de bestelknop hieronder. U koopt dan 2 kaarten met 50% korting zodat de ‘Sophie’ gratis naar binnen kan. Maar u kunt de actie natuurlijk ook samen delen door ieder de helft te betalen!

Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Reserveerhier -button

Of reserveer telefonisch via 0900-33 52 627 (€1 per gesprek) o.v.v. ‘Sophie’. Heet u zelf geen Sophie maar kent u er wel één? Stuur deze mail dan door en profiteer samen van de aanbieding.

*ACTIEVOORWAARDEN
Op uw toegangskaarten wordt een vermelding gemaakt­ van ­deze­ actie. Bij­ de­ kaart controle­ wordt­ om uw identiteitsbewijs gevraagd ter controle. De actie ­is ­alleen geldig voor vrouwen met de voornaam Sophie, dus niet bijvoorbeeld Sofie, Anne-Sophie of Sophia. Geldig op basis van beschikbaarheid en niet ­in ­combinatie ­met ­andere ­acties. De actie is online en telefonisch boekbaar o.v.v. ‘Sophie’ en is alleen geldig vanaf 2 kaarten (2=1). U bestelt dan feitelijk 2 kaarten met ieder 50% korting.

BRON:https://delamar.nl/sophiesgratisnaarsophie

Share

One thought on “Alle Sophie’s in Nederland; opgelet! Heet jij Sophie? Dan mag je gratis naar de voorstelling Sophie in het DeLaMar Theater!

 1. Als je Sophie heet mag je gratis… En als je nou Tjitske heet?
  Ik wil mijn lievelingsnaamgenoot in ieder geval veel succes wensen in de komende voorstellingen, ik kom zaterdag 9 januari naar u kijken!

  Lieve groetjes,
  Tjitske Buis
  18 jaar
  Woudrichem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.