Alle drie Ahoy-concerten André Hazes uitverkocht!

André Hazes staat op 26, 27 en 28 oktober drie keer met een uitverkocht concert in Ahoy Rotterdam. MediaLane maakt vandaag dit nieuws bekend.

De 24-jarige zanger is trots, verbaasd en dolgelukkig dat er in drie dagen tijd bijna vijfenveertigduizend fans voor hem naar Rotterdam komen. ‘Toen ik vorig jaar mijn eerste twee concerten in Ahoy gaf, had ik niet durven dromen en hopen dat ik een jaar later vijf uitverkochte concerten achter mijn naam zou kunnen zetten,’ zegt André. ‘Het succes is overdonderend en ik ben er echt ondersteboven van. Met mijn band, onder leiding van Micky Fisser, gaan we er een geweldig feest van maken.’ 

Het succes van zijn Ahoy-concerten smaakt ongetwijfeld naar meer, maar daar wil André nog niet aan denken. ‘De komende weken staan voor mij in het teken van deze drie concerten. Het moet perfect zijn. En daar doe ik alles voor.’ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.