“Alle drama had op het podium moeten blijven” 

“Alle drama had op het podium moeten blijven” 

Voorlopig vinden er geen theatervoorstellingen plaats in het Stadstheater Zoetermeer. Ook het restaurant STAGE kitchen & café dat gelieerd is aan het Stadstheater, sluit voorlopig haar deuren. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 13 oktober 2020. Hierin is aangekondigd dat er maximaal 30 personen in een publieke ruimte aanwezig mogen zijn.  

Eerder kreeg het Stadstheater Zoetermeer ontheffing op deze maatregelen. Helaas is dat deze keer niet het geval. Daarom heeft het theater moeten concluderen dat het voor het theater en de artiesten niet haalbaar is om voor deze beperkte hoeveelheid bezoekers een theatervoorstelling te spelen. Dit betekent dat de voorstellingen in het Stadstheater tot ten minste 11 november 2020 worden opgeschort.  

Het Stadstheater betreurt de sluiting voor voorstellingen en het restaurant ontzettend, maar de veiligheid van de medewerkers, artiesten en bezoekers staat voorop. Het Stadstheater gaat haar uiterste best doen om samen met de producenten alternatieve data te vinden waarop de opgeschorte voorstellingen alsnog in het Stadstheater gespeeld kunnen worden.  

Kijk voor meer informatie op www.stadstheater.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.