Alex van Bergen te zien als Tobias in Rapunzel De Musical

Alex van Bergen te zien als Tobias in Rapunzel De Musical

Enkele maanden na de succesvolle start van Van Hoorne Entertainment’s nieuwste sprookjesvoorstelling,kondigt de producent een tijdelijke castwijziging aan. Vanaf december zal de rol van de kappersknecht Tobias verschillende keren worden vertolkt door de getalenteerde musicalacteur Alex van Bergen. Van Bergen neemt hiermee de rol over van Kelvin Wormgoor, die zal gaan spelen in de productie Muk van De Grote Haay.

Alex van Bergen werd bekend door zijn rol als Erik Hazelhoff in Soldaat van Oranje de Musical. Het afgelopen theaterseizoen schitterde hij in Checkpoint Charlie en keerde vervolgens terug naar Soldaat van Oranje, waar hij de hoofdrol van Fred van Houten op zich nam. Nu kijkt Van Bergen er naar uit om de rol van Tobias te vertolken in de familievoorstelling Rapunzel De Musical: “Ik heb erg veel zin om in een jeugdvoorstelling te staan. Het zal bovendien de eerste keer zijn dat mijn dochters mij in het theater kunnen zien spelen, dus dat maakt het extra bijzonder,” aldus Van Bergen.

De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment zijn al jarenlang bewezen publiekstrekkers,
bekroond met een Musical Award in zowel 2022 als 2023. In Rapunzel De Musical komt het verhaal tot
leven waarin een prinses met magische, lange haren alleen geknipt kunnen worden met een gouden schaar. Tijdens de zoektocht naar de kapper die in het bezit is van deze schaar, ontmoet Rapunzel kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.