Alberto ter Doest geeft les tijdens zomerkampen!

Alberto ter Doest geeft les tijdens zomerkampen!

Stemcoach Alberto ter Doest zal komende zomer wederom een masterclass zang verzorgen tijdens MusicalCamp en MuziektheaterKamp. Dit maakt Alberto vandaag zelf bekend via het youtube-kanaal van kampvakanties. 

Ook zal hij een bezoek brengen aan de nieuwste tak van KampVakanties; ‘VocalMasterclass’. Een week lang bezig zijn met jouw instrument; je stem. En laat dat nou net zijn expertise zijn!

In 2017 gaf Alberto al les tijdens deze populaire zomerkampen. De kampen zijn onderdeel van KampVakanties en bieden de leukste vakanties voor iedereen die in de zomer bezig wil zijn met theater. Waar er voor de dansliefhebbers al enkele jaren DanceBootcamp is, zal er komende zomer dus een speciaal kamp komen voor de zangliefhebbers. En vooral voor hen is Alberto een droomdocent. De deelnemers van VocalMasterclass gaan namelijk een hele week aan de slag met het Universal Voice System, een zangmethode die door Alberto is opgezet. Dat hij nu zelf langs zal komen is een fantastische toevoeging aan dit lesprogramma, waardoor ze nog dieper op de stof in kunnen gaan.

Maar ook voor MusicalCamp en MuziektheaterKamp is Alberto een zeer interessante docent. Hij heeft zijn sporen binnen de professionele musicalwereld ruimschoots verdiend. Zo vertolkte hij in grote theaters in Wenen, Londen en Nederland diverse rollen in musicals als Cats, Les Miserables en The Phantom of the Opera. Daarnaast is hij hoofdvakdocent aan het conservatorium en een veelgevraagd vocal coach en gastspreker.

Alberto is er komend jaar alle weken bij! Andere docenten waarvan al bekend is dat ze meegaan tijdens de kampen zijn o.a. Hein Gerrits, Syd Horster, Marijke Castelijns en Jeffrey Stuut.

Wil jij je stem écht leren kennen en in een week leren hoe je hem optimaal kunt gebruiken? Misschien is VocalMasterclass dan wel iets voor jou! Lees hier meer over Alberto’s methode en het lesprogramma en de toelating van dit zangkamp: https://vocalmasterclass.nl/universal-voice-system/

Bekijk hier de aankondiging van Alberto.

 

Is MusicalCamp of MuziekhteaterKamp meer iets voor jou? Kijk dan op www.kampvakanties.nl

Foto: Marc Bos

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.