Al meer dan 50.000 tickets de deur uit voor ‘De 3 Biggetjes’

Al meer dan 50.000 tickets de deur uit voor ‘De 3 Biggetjes’

De nieuwe versie van de succesmusical De 3 Biggetjes heeft zijn start niet gemist. Studio 100 maakt vandaag bekend dat er sinds de aankondiging afgelopen vrijdag al meer dan 50.000 tickets de deur uit zijn. Meteen na de bekendmaking dat de musical in 2024 terugkeert naar Vlaanderen én Nederland, vlogen de tickets de deur uit. Na het enorme succes van de vorige producties in 2003 en 2007, lijkt het erop dat Marthe, Hanne en Julia dit in 2024 nog eens gaan overdoen. Ditmaal in een volledig vernieuwde en groots opgezette versie. Naast K3 zullen ook Marie Verhulst te zien zijn als het konijn Pluisje en Nurlaila Karim als Mama Big. Het belooft een waar spektakel te worden vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek. De 3 Biggetjes gaat in première op 24 februari 2024 en in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Hanne: “Ik heb echt zoveel zin in dit nieuwe avontuur! Iedereen weet intussen wel dat een musical al heel lang op onze bucket-list stond.”

Marthe: “Toen we vrijdag De 3 Biggetjes officieel voorstelden aan het publiek voelde je meteen al het enorme enthousiasme.”

Julia: “We gaan deze zomer eerst nog even knallen met heel veel optredens maar daarna wordt het aftellen naar de première in februari 2024!”

Traditie

Studio 100 kent een sterke traditie van sprookjesachtige familiemusicals. Denk aan de grote successen van Sneeuwwitje, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood én Alice in Wonderland. Tijdens deze nieuwe versie van De 3 Biggetjes kunnen de fans van het eerste uur natuurlijk rekenen op een hoop nostalgie. Maar ook de nieuwe generatie musicalliefhebbers kan zich zeker laten verrassen door het mooie verhaal, de iconische kostuums en de kleurrijke decors.

Cast

Knirri – Marthe De Pillecyn

Knarri – Hanne Verbruggen

Knorri – Julia Boschman

Pluisje – Marie Verhulst

Mama Big – Nurlalia Karim

Verhaal

Het verhaal van de musical is een vervolg op het klassieke sprookje ‘De wolf en de drie biggetjes’ en begint wanneer de boze wolf al oud is. Op een dag ontsnapten drie biggetjes uit de boerderij en de wolf, Baltimoor, wilde ze meteen opeten. De biggetjes waren hem te slim af: het eerste biggetje bouwde een huisje van stro, het tweede een van hout. Deze blies Baltimoor zo plat. Het huisje van de derde big kreeg hij echter niet omver, omdat het van steen was gemaakt.

Zelfs na jaren en jaren blazen, kreeg hij de biggen nooit te pakken en lacht iedereen hem uit. Baltimoor wil alsnog wraak nemen op de derde big (de andere biggen zijn inmiddels verhuisd naar Italië en Frankrijk) en geeft zijn drie zonen de opdracht om haar drie dochters te vangen. Degene die hierin slaagt, krijgt als beloning de wolvenhoorn.

VANAF 24 FEBRUARI 2024

ROTTERDAM – AMSTERDAM – GRONINGEN – DEN HAAG – BREDA – LEEUWARDEN – APELDOORN – HEERLEN

Voor meer informatie en tickets, zie www.de3biggetjes.live

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.