Al meer dan 10.000 tickets verkocht voor marathonvoorstelling Het Achtste Leven (voor Brilka)

Al meer dan 10.000 tickets verkocht voor marathonvoorstelling Het Achtste Leven (voor Brilka)

Foto: ©Elza Jo

De cast en crew zitten nog volop in het repetitieproces maar het publiek heeft nu al enorme belangstelling voor Het Achtste Leven (voor Brilka). Met nog meer dan een maand te gaan tot aan de première zijn er al 10.000 tickets verkocht en daarmee is nu al een derde van het totale aantal stoelen bezet. Deze muzikale marathonvoorstelling, gebaseerd op de wereldberoemde gelijknamige roman van Nino Haratischwili, wordt geregisseerd door Nina Spijkers en gaat op 6 april in première in Stadsschouwburg Nijmegen en zal daarna te zien zijn t/m 15 juni in theaters in het hele land.“Ik kijk er naar uit dit prachtige verhaal een podium te geven. Het is een vrouwelijk geluid dat nu in het theater een stem moet krijgen.”– Nina Spijkers

Het Achtste Leven (voor Brilka) is een grootse en epische muziektheatervoorstelling. Een hartverscheurend en tegelijk troostrijk drama verteld vanuit het perspectief van vrouwen uit verschillende generaties, waarbij het publiek meegenomen wordt op een emotionele, visuele en muzikale reis door de twintigste eeuw. Met live gezongen en gespeelde muziek: van Kaukasische en Slavische folkloristische liederen tot popnummers uit latere decennia. Meer informatie is te vinden op oostpool.nl.

Theater Oostpool neemt je mee in wat de wereld nu bezighoudt. Onze verhalen zijn jong en vurig, maar ook persoonlijk en grappig. We kiezen voor een verscheidenheid aan achtergronden en culturen. Theater is voor iedereen. Kom kijken, we hebben geen tijd te verliezen.    

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.