Al 25.000 kaarten verkocht voor nieuwe show van Holiday on Ice

Al 25.000 kaarten verkocht voor nieuwe show van Holiday on Ice

Het wereldberoemde Holiday on Ice viert dit jaar zijn 80-jarig jubileum in Nederland met de spectaculaire ijsshow ‘A NEW DAY’ met topkunstschaatsers van over de hele wereld. De première vindt plaats op woensdag 8 november in Martiniplaza Groningen. Het animo voor een bezoek aan de show is enorm groot; al 25.000 bezoekers hebben hun kaarten in de voorverkoop gekocht. Gezien het beperkt aantal voorstellingen is het aan te raden om snel een ticket te bestellen! 

“Er ontstaat inmiddels een kleine run op de kaarten”  laat Peter O’Keeffe, de CEO van Holiday on Ice en producer van ‘A NEW DAY’ weten. “Het is fantastisch dat we na het overweldigende succes, van verleden jaar ook dit jaar de kerstperiode in Nederland kunnen optreden. We zijn weliswaar slechts een maand in Nederland, maar doen vijf grote Nederlandse steden aan in alle hoeken van het land. Omdat het slechts 30 shows zijn is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ik denk dat de combinatie van de feestelijke decembermaand en het enthousiaste ontvangst van de show van verleden jaar ons dit jaar zeker zal helpen.”

De extra feestelijke jubileumshow van Holiday on Ice belooft een visueel spektakel te worden waar het publiek ogen en oren tekort komt. De schaatsers zullen niet alleen op, maar ook boven het ijs te bewonderen zijn. Met meer dan 300 op maat gemaakte kostuums en een indrukwekkend decor, aangevuld met projecties boven en op het ijs, wordt er een nieuwe dimensie toegevoegd aan het spektakel. 

De creatieve leiding van ‘A NEW DAY’ is in handen van de internationaal gerenommeerde Creative Director Francisco Negrin. Kostuumontwerpster Silvia Aymonino ontwierp meer dan 300 individuele kostuums en hoofddeksels. Aymonino is een bekende naam in de theaterwereld en ontwierp onder andere de kostuums voor de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn.  Met haar ontwerpen voor opera’s, theatervoorstellingen en grote evenementen behoort ze tot de top van de wereld.

Holiday on Ice, dat in 80 jaar uitgroeide tot de meest populaire ijsshow ter wereld, heeft meer dan 350 miljoen mensen weten te betoveren met zijn shows. Met de rijke geschiedenis van Nederland op het gebied van topkunstschaatsers heerst er een bijzonder trots gevoel dat er nu opnieuw twee Nederlandse schaatsers deelnemen aan de show.

‘A NEW DAY’ is te zien voor- en tijdens de kerstvakantie. Vanwege de enorme vraag zijn er extra middagshows ingelast. Tickets zijn beschikbaar vanaf €29,90 en voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar al vanaf €19,90 via www.holidayonice.nl  

A NEW DAY is te zien in:    
Groningen – Martiniplaza: 8 t/m 10 december 2023        
Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023    
Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023    
Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023    
Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.