Air Miles en Stage Entertainment Nederland slaan handen in één

Air Miles en Stage Entertainment Nederland slaan handen in één

Dit theaterseizoen kunnen musicalliefhebbers Air Miles verzilveren voor een bezoek aan één van de voorstellingen van Stage Entertainment Nederland. Algemeen Directeur Albert Verlinde: “Ik ben verheugd dat we een samenwerking zijn gestart met Air Miles. Op deze manier kunnen we nog meer mensen in Nederland de mogelijkheid bieden om een musical te bezoeken.”

Voorstellingen
Vanaf heden kunnen Air Miles-members een deel van de kaartprijs verzilveren met hun gespaarde airmiles voor de voorstellingen van de musicals The Bodyguard, HAIR en Ciske de Rat.

  • The Bodyguard – nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht
  • HAIR – tour door heel Nederland (première 25 september 2016)
  • Ciske de Rat – vier maanden te zien in het DeLaMar Theater Amsterdam en daarna op tournee langs de 16 grotere theaters door heel Nederland (première 20 november 2016)


Air Miles

Het van oorsprong Engelse Air Miles is in 1994 in Nederland van start gegaan. Het slimme spaar- en loyaliteitsprogramma, geëxploiteerd door Loyalty Management Netherlands B.V., werd in spaardersland Nederland goed ontvangen. En nog steeds is Air Miles het grootste spaarprogramma van Nederland. Na de explosieve start in de jaren negentig, groeit het aantal spaarders nog steeds. Inmiddels telt Air Miles in Nederland ruim 6 miljoen spaarders.

Sparen bij je dagelijkse uitgaven, dat tikt aan! Air Miles is niet voor niets het populairste spaarprogramma van Nederland. Alle deelnemende winkels en tankstations belonen je bovendien regelmatig met extra Air Miles, Miles Only aanbiedingen en actiekortingen.
Sparen én inwisselen doe je bij de Air Miles partners Albert Heijn, Shell, Praxis en Etos. Daarnaast zijn er nog allerlei andere inwisselmogelijkheden. Zo maakt Air Miles kleine wensen en grote dromen waar.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.