Afscheidstour K3: Hanne, Marthe en Klaasje zijn er klaar voor!

Afscheidstour K3: Hanne, Marthe en Klaasje zijn er klaar voor!

Recensie: Yente van den Dungen

Zowel de oude als de nieuwe K3 trad zaterdag in de Brabanthallen in ‘s – Hertogenbosch op tijdens de Afscheidstour. Kinderen konden afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje en kennismaken met Hanne, Marthe en Klaasje.

Na een maandenlange zoektocht naar drie frisse talenten geeft K3 de fakkel door aan een nieuwe generatie. Het is zeventien jaar geleden dat de meidengroep begonnen is, en de show stond dan ook in het teken van herinneringen. Van songs uit musicals, films en tv-programma’s werden vrolijke medleys gezongen en op de achtergrond waren beelden te zien van de afgelopen jaren.

Karen, Kristel en Josje praatten de show met veel humor aan elkaar en vertelden over hun favoriete momenten. Ook Kathleen en de zoektocht naar de nieuwe formatie kwamen aan bod.

De nieuwe k3 zong veel liedjes van het nieuwste album 10.000 luchtballonnen. De kinderen konden de splinternieuwe songs al goed meezingen en dansten vol enthousiasme mee. Hanne, Marthe en Klaasje stralen veel vrolijkheid uit en genieten zichtbaar op het podium. Tijdens de zoektocht op SBS 6 was al te zien dat ze het zingen en dansen goed beheersen.

Het lijkt erop dat de Nederlandse kinderen al helemaal gewend zijn aan de nieuwe K3. De kleuters ware enthousiast over de nieuwe K3 en klapten en gilden net zo hard als ze altijd doen.

FOTO: Walther Blokker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.