Adèle, Conny en Jasperina, Drie grande dames van de Nederlandse theaterwereld samen op het toneel van DeLaMar Theater

Tekst: Jessica Uijttewaal

Met een passende aankomst in een mooie oldtimer maakte de cast van De Grote Drie haar rentree in het theater. Onder belangstelling van de pers kwamen zij aan bij het DeLaMar Theater waar zij in juli dit jaar nogmaals hun voorstelling zullen spelen. Eerder speelde de musical over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong al in meerdere theaters, maar op verzoek van het DeLaMar Theater komt de cast nogmaals bij elkaar voor een aantal voorstellingen deze zomer.
De musical draait, zoals gezegd, om drie grootheden uit de Nederlandse theaterwereld. De dames werkten in werkelijkheid nooit zo samen aan een concert als het verhaal in de voorstelling, maar het is een concert dat de theaterliefhebber ongetwijfeld graag had gezien. Via deze voorstelling is dat alsnog mogelijk. Het verhaal begint met een verzoek aan Adèle om een concert in het buitenland te geven, samen met Conny en Jasperina. Hoe zal deze samenwerking verlopen tussen drie grote dames met ieder hun eigen persoonlijkheid?
Ondanks dat het verhaal fictief is, is er in het verhaal plaats voor de karakteristieke eigenschappen van de dames, alsmede voor gebeurtenissen uit hun persoonlijke leven. Ondersteund door hun rijke repertoire is er een mooi verhaal tot stand gekomen over een concert dat in werkelijkheid nooit heeft plaatsgevonden. Mocht u de eerdere tour gemist hebben, dan heeft u in juli een herkansing, wanneer de cast neerstrijkt in Amsterdam.
Wederom zal Ellen Pieters in de huid van Adèle Bloemendaal kruipen, ziet u Frédérique Sluijterman van Loo als Conny Stuart en Hanneke Drenth geeft gestalte aan Jasperina de Jong. Naast deze drie actrices keert ook David van den Tempel terug in de rol van Gabriël, de assistent van de dames.
Geniet nogmaals van “De Grote Drie – Adèle Conny Jasperina” of grijp uw kans om het alsnog te zien, mocht u het gemist hebben!

Meer informatie: https://www.degraafencornelissen.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.