Van Hoorne Entertainment, specialist op het gebied van allround familie-entertainment, zoekt: Actrice voor titelrol Assepoester

Van Hoorne Entertainment, specialist op het gebied van allround familie-entertainment, zoekt: Actrice voor titelrol Assepoester

Voor onze nieuwe voorstelling ‘Assepoester De Musical’ in theaterseizoen 2021-2022 zijn we op zoek naar een actrice/zangeres voor de hoofdrol van Assepoester. Als lieflijke sprookjesprinses beschik je over een mooie zangstem, met uitstekende acteerkwaliteiten en goede dansopleiding. Je bent in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.

Na het enorme succes van Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical kan jij nu de hoofdrol spelen in onze volgende sprookjesvoorstelling: Assepoester De Musical! Onze sprookjesproductie trekt jaarlijks ruim 125.000 bezoekers en toert langs vele middelgrote en grote theaters en schouwburgen in Nederland en België.

Pas jij het glazen muiltje? Ben jij dol op kinderen? En wil jij samenwerken met de meest enthousiaste groep acteurs in de familie-entertainmentindustrie? Meld je dan aan voor de auditie!

De audities vinden plaats op donderdag 5 maart 2020 (ronde 1) en maandag 16 maart 2020 (ronde 2) in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 27 februari 2020 door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar Audities@VanHoorne.com t.a.v. Kirsten Broere o.v.v. ‘Auditie Assepoester’.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.