A MIDWINTER’S TALE, Een warme winteravond

A MIDWINTER’S TALE, Een warme winteravond

Recensie: Marielle Hoexum
In deze koude winter zoekt men naar een lichtpuntje. Een warm plekje om een avondje te genieten. Hoewel de geluidstechniek eerst nog moest ontdooien en de première met een korte technische storing begon werd het publiek al snel warm gemaakt met voor ieder wat wils en alles door elkaar. Klassiekers als Vivaldis winter kwamen voorbij maar ook Let it go uit Frozen, edelweiss uit The Sound of Music en A winters tale van Queen passeerden deze avond. Vocaal zeer sterk en af en toe humoristisch vertolkt door Pia Douwes en Dimitri Verhoeven. Onder begeleiding van het strijkorkest Maxemillecorde onder leiding van Max Smeets. Die ook de rol van presentator op een grappige manier vervulde. 
Het koor leek echter soms letterlijk achtergrond opvulling. Ze zongen slechts 4 nummers zelf en een paar koortjes, maar stonden wel de hele tijd op het podium. Dat verder gezellig aangekleed is met een paar kerstboompjes, lichtjes en een barretje.
Zeker gezien het geluid gedurende de hele voorstelling wat matig bleef is het fijn dat zowel Douwes als Verhoeven om de storing konden lachen. Zonder deze topvocalisten blijft er weinig over. Het licht deed het gelukkig wel. Mocht u nou nog op zoek zijn naar een muzikaal lichtpuntje is het zeker een leuke show om te bekijken. 
 
hart heelhart heelhart heelhart half
 
 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.