A Christmas Carol’ met weergaloze Lucas Van den Eynde keert in kerstvakantie 2024 terug!

A Christmas Carol’ met weergaloze Lucas Van den Eynde keert in kerstvakantie 2024 terug!

Na het succes van afgelopen seizoen, keert de hartverwarmende familiemusical ‘A Christmas Carol’ in de kerstvakantie van 2024 terug voor een beperkte reeks voorstellingen. Lucas Van den Eynde, die een werkelijk fenomenale Ebenezer Scrooge neerzette, mag natuurlijk niet ontbreken en kruipt maar wat graag opnieuw in de huid van de verbitterde vrek.

Op 21 en 22 december zal je van ‘A Christmas Carol’ kunnen gaan genieten in NTGent. Op 27 december staan er 2 voorstellingen gepland in Trixxo Theater Hasselt en aansluitend wordt er verhuisd naar Stadsschouwburg Antwerpen, waar dit tijdloze verhaal op 29 en 30 december op de planken wordt gebracht. Zeer leuk nieuws ook voor de West-Vlaamse musicalfans, want deze nieuwe versie van  ‘A Christmas Carol’ zal voor het eerst ook in hun provincie te zien zijn. Op 4 en 5 januari 2025 opent De Spil in Roeselare de deuren voor de hedendaagse familievoorstelling.

9-jarige Victor Herbots wordt Tiny Tim

In de hoofdcast nemen ook Hans Van Cauwenberghe (Bob Cratchit), Sébastien De Smet (Jacob Marley) Isabelle Heremans (Geest van de toekomst), Steve De Schepper (Geest van het verleden), Saïn Vantomme (Mrs Cratchit) en Matthijs Vochten (Tiny Tim) hun rollen weer op, maar krijgen we ook enkele nieuwe namen te zien. Zo zal Matthijs de rol van Tiny Tim afwisselend spelen met de 9-jarige Victor Herbots uit Antwerpen en  Jens Broes, die in de vorige run nog de rol van joviale koopman Fezziwig vertolkte, vervolledigt nu het geestige trio als ‘Geest van het heden’. 

v.l.n.r. boven: Hans Van Cauwenberghe, Sébastien De Smet, Isabelle Heremans, Steve De Schepper
onder: Saïn Vantomme, Matthijs Vochten, Victor Herbots, Jens Broes

Bekijk het premièreverslag van 16 december 2023

“‘A Christmas Carol’ is een tijdloos verhaal over verdraagzaamheid, liefde, zorg voor familie en vrienden,… . We hebben een hedendaagse familievoorstelling gemaakt, met respect voor het originele verhaal van Charles Dickens, nieuwe muziek en doorspekt met de nodige humor en een vleugje romantiek. Een hartverwarmende productie die we maar wat graag opnieuw delen met het publiek in de mooiste tijd van het jaar.
– Stany Crets, schrijver en regisseur –

 ‘A Christmas Carol’, van 21 december 2024 tot en met 5 januari 2025 in opeenvolgend NTGentTrixxo Theater Hasselt Stadsschouwburg Antwerpen en De Spil Roeselare. Tickets & info: www.deepbridge.be 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.