70.000 tickets voor Doornroosje De Musical verkocht

70.000 tickets voor Doornroosje De Musical verkocht

Nog voor de drukke Sinterklaas- en Kerstperiode in de theaters écht van start gaat, zijn er al ruim 70.000 tickets verkocht voor Doornroosje De Musical van Van Hoorne Entertainment. Sinds 28 september 2019 is de voorstelling in het hele land te zien met Sita Vermeulen in de rol van Doornroosje.

Vorig theaterseizoen (2018-2019) bezochten meer dan 120.000 bezoekers De Kleine Zeemeermin De Musical, waarmee Van Hoorne Entertainment zijn eigen ticketrecord voor de sprookjesvoorstellingen brak. Met de lovende recensies en zeer positieve publieksfeedback hoopt het productiebedrijf ook voor Doornroosje De Musical dit succes te evenaren.

“Net als bij De Kleine Zeemeermin De Musical merken we nu al bij Doornroosje De Musical dat de tickets wegvliegen en nieuwe shows worden bijgeboekt. De bekendheid van onze karakters, ons vast publiek, de inzet van ons marketingteam mét uiteraard de lokale theaters en deze beroemde titel zullen ook dit seizoen weer voor een groot succes gaan zorgen”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

Het verhaal

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Doornroosje De Musical is tot en met 14 juni 2020 in meer dan 150 theaters te zien door heel Nederland. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/Doornroosje

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.