50.000 tickets verkocht voor Roodkapje De Musical

50.000 tickets verkocht voor Roodkapje De Musical

Donderdag is het 50.000ste ticket verkocht voor de Sprookjesvoorstelling Roodkapje De Musical. De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment. Dit produktiehuis brengt al negen jaar op rij succesvolle sprookjes naar de theaters. Vorig theaterseizoen wist Rapunzel De Musical bijna 110.000 bezoekers binnen te halen. Het lijkt erop dat ook Roodkapje de 100.000 gaat halen.
Roodkapje De Musical vertelt het eeuwenoude sprookje op een unieke en humorvolle manier. De hoofdrol wordt gespeeld door Maud Mulder, zij speelde negen jaar geleden ook deze rol toen de voorstelling voor het eerst werd opgevoerd. Naast Roodkapje zijn er onder andere twee wolven in het verhaal te vinden, Tina de Wolf (Sandra Dijkstra) en de vegetarische Gerrit de Wolf (Michael van Hoorne). Deze twee rollen zorgen duidelijk voor de humor in het verhaal. Op bijna kluchtachtige wijze zorgen de twee voor hilarische scenes.

‘Het is heerlijk om op de lach te kunnen spelen en hele families dubbel te zien liggen van het lachen. Ik ben zo blij dat ik deze voorstelling nog een keer mag doen, negen jaar geleden was het al zo’n succes en nu weer. Het leuke is dat we geen enge wolven spelen, maar juist hele grappige waardoor het voor jong en oud leuk is’, aldus Michael van Hoorne die de rol van Gerrit de Wolf speelt en tevens leiding geeft aan het productiehuis Van Hoorne Entertainment.

Roodkapje De Musical tourt tot en met 11 juni 2017  langs de theaters. Meer informatie over de voorstelling www.VanHoorne.com/Roodkapje

Hans & Grietje De Musical
Volgend jaar wordt het tiende sprookje op het toneel gebracht. In dit jubileum jaar komen Hans & Grietje tot leven. De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die haar bekendheid verwierf als KEET! op de zender Telekids van RTL. De rol van Hans wordt gespeeld door Stijn Mac Gillavry, die eerder de rol van Suske speelde in Suske en Wiske De Musical.
De Kleine Zeemeermin
Het is reeds bekend dat Van Hoorne Entertainment in seizoen 2018-2019 een geheel eigen bewerking van De Kleine Zeemeermin op de planken zal brengen. De komende weken zal er gezocht worden naar de hoofdrolspeelster. In februari hoopt Van Hoorne Entertainment bekend te maken wie de rol van Kleine Zeemeermin gaat spelen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.