50.000 ste bezoeker voor Sneeuwwitje De Musical!

50.000 ste bezoeker voor Sneeuwwitje De Musical!

Afgelopen zondag ontving Sneeuwwitje De Musical de 50.000ste bezoeker in het Stadstheater in Zoetermeer. De productie van Van Hoorne Entertainment toert pas drie maanden door het land en blijkt een bijzonder groot succes. Al vele jaren produceert Van Hoorne sprookjesmusicals en ieder jaar wordt het succes groter. De hoofdrollen in deze voorstelling worden gespeeld door Geert Hoes in de rol van jager en Maud Mulder in de rol van Sneeuwwitje.

‘Het is ongelofelijk dat we zo’n succes hebben met onze sprookjesmusicals, vorig jaar mochten we al ruim 100.000 mensen ontvangen bij Assepoester De Musical, maar nu lijkt het erop dat we daar heel ver overheen gaan’ aldus directeur Michael van Hoorne. ‘Het blijkt dat mensen onze laagdrempelige en humorvolle voorstellingen waarderen en komen graag terug. We wisten dat we populair waren maar dit succes hadden we niet verwacht’ vervolgd de trotse producent.

Sneeuwwitje De Musical is nog tot en met juni te zien in de Nederlandse theaters. In totaal speelt de show zo’n 172 keer. De show kenmerkt zich door de grote dosis humor, prachtige decors en veel interactie met het jonge publiek. Na de show is er altijd een uitgebreide meet en greet met de karakters uit de show.

Voor meer informatie kijk op www.SneeuwwitjedeMusical.nl

FOTO: Nick van Ormondt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.