Sven Ratzke vier keer in Concertgebouw

Sven Ratzke vier keer in Concertgebouw

Entertainer en zanger Sven Ratzke is dit jaar vier keer te zien in het Concertgebouw in Amsterdam met de nieuwe serie Ratzkes Rendez-vous, een programma in de traditie van zijn legendarische en succesvolle Late Night Shows. In Ratzkes nachtclub Rendez-vous is alles mogelijk. Samen met zijn band o.l.v. pianist Charly Zastrau ontvangt hij toonaangevende gasten en geeft bestaand repertoire een geheel eigen touch. De eerste editie vindt plaats op zondag 13 maart aanstaande. Margreet DolmanTania Kross en NYC legend Joey Arias gaan elk een verrassende muzikale liaison aan met de gastheer.

Te gast tijdens de tweede editie op 15 mei zijn schrijfster Connie Palmen, trompettist Eric Vloeimans en zangeres Claron McFadden. In oktober staat Ratzkes Rendez-vous in het teken van Kurt Weill en in december wordt Liesbeth List in het zonnetje gezet. Exacte data en gasten voor het najaar worden later bekend gemaakt.

De Duits-Nederlandse Ratzke gaat met zijn shows de hele wereld over. Momenteel is hij op tournee met Starman, een gelouterd theaterprogramma waarin hij bekende nummers van David Bowie op zijn geheel eigen wijze vertolkt. Na een tour voor uitverkochte zalen in Nederland, is hij net terug uit Berlijn en München. Later dit jaar staat hij met Starman ook nog in Zwitserland, Oostenrijk, New YorkAustralië, New Zeeland, Mexico en op het Fringe Festival in Edinburgh. Naast zijn eigen onemanshows speelde hij ook de hoofdrol in de musicals Cabaret en Hedwig and the Angry Inch.

www.sven-ratzke.com
www.concertgebouw.nl

Fotografie: Dennis Veldman

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.