De Golf, 10 en 11 maart in Podium Bloos

De Golf, 10 en 11 maart in Podium Bloos

De Golf is een meeslepend stuk over een waargebeurd experiment waarbij een groep jongeren ondervond hoe Nazi-Duitsland zich als één achter Hitler schaarde. Maar wanneer er opstanden komen vanuit enkele hoeken worden de scholieren getest op wat ze echt zijn.

Het wordt opgevoerd door studenten van NHTV Theater onder regie van Elize Jorritsma in Podium Bloos op 10 en 11 maart.

Kracht door solidariteit! Kracht door discipline! Kracht door actie! Stampende voeten op de grond, iedereen ademt als één, ze krijgen alles voor elkaar. Samen staan ze sterk. Maar dan weigert iemand meegesleurd te worden in deze golf van gehoorzaamheid.

De Golf, dat beschrijft precies wat ze zijn. Een groep scholieren die zonder twijfel de bevelen van hun leraar opvolgen. Een groep scholieren die sceptisch waren over hoe Hitler zijn macht toe-eigende. Een groep scholieren die dachten dat zij nooit zo zouden worden. Één groep scholieren! Één golf! DE GOLF.

Onder regie van Elize Jorritsma brengt NHTV Theater u in samenwerking met Scaena Podium een onvergetelijke toneelvoorstelling, uitgevoerd en geproduceerd door studenten van de NHTV te Breda. 
Op 10 en 11 maart zal dit schokkende experiment opnieuw tot leven komen in Podium BloosTickets zijn te verkrijgen via onderstaande link:
https://www.facebook.com/events/1677040459236060/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.