25 jaar bestaan, Muzikaal cabaret Enge Buren met voorstelling VREEMDEVOGELS in de theaters

25 jaar bestaan, Muzikaal cabaret Enge Buren met voorstelling VREEMDEVOGELS in de theaters

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier en met een karrenvracht aan muziekinstrumenten (meer dan 40), krijgt het publiek een ontspannende en hilarische avond, een feest der herkenning.
Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit.
Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)

VREEMDE VOGELS is de zevende, show vol muziek, humor en cabaret. Dit seizoen spelen ze een reprise.
Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.
Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.
Creatives
Regie: Wannie de Wijn; Liedteksten en Muzikale leiding: Enge Buren i.s.m. Wannie de Wijn
Choreografie: Henk van der Weijden, Michiel Bos, Pyr Tilma
Kostuumontwerp: Zita Winnubst; Decor: Enge Buren i.s.m. Paul Achterberg, Tim van Tooren
Lichtontwerp: Tim van Tooren; Geluidsontwerp: Paul Achterberg

Toegangskaarten via de theaters. Meer informatie over de voorstelling, kaartverkoop en toegangsprijzen op www.impactentertainment.nl

Foto: Wim Lanser

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.