Miro Kloosterman wordt nieuwe Bodyguard

Miro Kloosterman wordt nieuwe Bodyguard

Miro Kloosterman, bekend als Thijs uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, gaat de mannelijke hoofdrol van Frank Farmer spelen in The Bodyguard. De succesvolle musical werd onlangs bekroond met de Musical Award voor Beste Grote Musical 2016.

Met deze rol, die hij afwisselend speelt met Dave Mantel en Mark van Eeuwen, maakt Miro zijn musicaldebuut. Albert Verlinde: “Ik ben heel blij dat Miro onze talentvolle cast komt versterken. Op een stoere maar toch charmante manier weet hij heel overtuigend zijn rol neer te zetten. En durf dat maar eens als je nooit eerder op de planken hebt gestaan. Ik kijk er naar uit om hem in de show te zien.”

Miro Kloosterman
Miro: “Nooit eerder heb ik op het toneel gestaan. Laat staan in een musical gespeeld. Ik voel me vereerd dat mijn eerste rol meteen een hoofdrol is in een productie die net bekroond is tot beste musical! De rol van Frank Farmer is uitdagend, stoer en past ontzettend goed bij mij. Ik kan niet wachten om op het toneel te staan.” Miro is ook te zien als Thijs Kramer in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarnaast is hij bekend als model in verschillende commercials en videoclips. Miro zal zijn rol in The Bodyguard blijven combineren met zijn rol in GTST.

Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro/ April Darby) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? Alleen te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Meer informatie: www.thebodyguard.nl

Fotografie: Isa Music Media

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.