Jeroen Dona verlaat Stage Entertainment

Jeroen Dona verlaat Stage Entertainment

Jeroen Dona, die bij theaterproducent Stage Entertainment Nederland verantwoordelijk is voor de reizende producties, gaat het bedrijf verlaten. De voormalig directeur van Albert Verlinde Entertainment gaat per 1 januari werken voor ALDA Events, dat onder meer grote dance-feesten organiseert.

Dat heeft een woordvoerder van Stage Entertainment donderdag gemeld. Dona heeft zelf gekozen voor het vertrek. “Na vijftien jaar in de theaterbranche te hebben gewerkt is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière”, stelt hij.

Albert Verlinde neemt na het vertrek voorlopig de leiding over de touring en arena producties.. Op dit moment is Grease de enige stage musical die door het land tourt. vanaf volgend jaar komt daar ook de musical De Tweeling bij, die tot die tijd alleen in het DeLaMar in Amsterdam te zien is. Ook komt Stage met de arena producties: ‘Musicals in Concert’ en het succesvolle ”Holland zingt Hazes.

Volgens Verlinde staan de reizende musicals in de nabije toekomst niet ter discussie. “Touring producties blijven van cruciaal belang voor een gezonde balans in het aanbod van Stage Entertainment Nederland”, stelt de directeur.

BRON : NU.NL

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.