200 nieuwe voorstellingen in verkoop bij Stadstheater

200 nieuwe voorstellingen in verkoop bij Stadstheater

De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen 23/24 is van start! Het is vanaf nu mogelijk om tickets te bestellen voor alle voorstellingen die komend theaterjaar op het podium staan van het Stadstheater Zoetermeer. Met zo’n tweehonderd voorstellingen in het programma is er voor ieder wat wils. Van cabaret tot dans en van nieuw talent tot de grote, gevestigde namen.

Onder andere Paul de Leeuw, Herman van Veen, Lenette van Dongen en Alex Klaasen komen met hun persoonlijke show naar Zoetermeer. Dit seizoen staan er daarnaast extra veel jeugd- en familievoorstellingen in het Stadstheater. Zo ontmoeten de kleine theaterbezoekers al hun grote helden: Bumba, Titus en Fien, Mees Kees, Peppa Pig en nog vele anderen. Ook echte klassiekers als Murder on the Orient Express van Agatha Christie, MAMMA MIA! de musical en Wie is er bang voor Virginia Woolf komen weer helemaal tot leven in het nieuwe seizoen. Niet te vergeten, muziek is ook goed vertegenwoordigd met tributes aan Queen, Bob Marley, Simon & Garfunkel en Elton John.

Ticketverkoop

Stadstheatervrienden en vroegboekpas-bezitters kunnen nu tickets bestellen. Vanaf 13 mei om 12:00 uur opent de vrije verkoop voor iedereen. Op de website en in de gloednieuwe seizoensbrochure staat het totaaloverzicht van het programma. De brochure is vanaf vandaag op te halen in het theater.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.stadstheater.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.