20-jarige Arendonkse Olympiër schaatst op muziek uit Music Hall-producties  ‘Cinderella’ en ‘Annie’ op Antwerpse Groenplaats

20-jarige Arendonkse Olympiër schaatst op muziek uit Music Hall-producties ‘Cinderella’ en ‘Annie’ op Antwerpse Groenplaats

Van zaterdag 7 december 2019tot en met zondag 5 januari 2020 oogt Antwerpen nog magischer dan anders. Tijdens ‘Winter in Antwerpen’ verwelkomt de koekenstad de vele bezoekers in een feeëriek decor en worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd, die van Antwerpen het ultieme winterwonderland maken. Nu zaterdag, 7 december, barst de kerstgekte los in Antwerpen met een groot openingsfeest en zoals steeds, zal de ijspiste één van de absolute blik- en publieksvangers van ‘Winter in Antwerpen’ zijn.

Voor de officiële opening van de prachtige ijspiste (mét sterrenhemel) op de Groenplaats, slaat ‘Winter in Antwerpen’ de handen in elkaar met producent Music Hall en wordt voor het eerst ‘Music Hall on Ice’ gepresenteerd. Tijdens deze betoverende ijsshow voert Olympisch kunstschaatster Loena Hendrickx (20 jaar, Arendonk) enkele prachtige choreografieën uit op muziek uit de Music Hall-producties ‘Cinderella’, die op 20 december in première gaat in Stadsschouwburg Antwerpen en ‘Annie’, de gloednieuwe musicalversie van de gekoesterde Broadway-klassieker die vanaf 18 februari 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg speelt.

Ondanks dat Loena al een 5de plaats op het EK, een 9de op het WK en een mooie 16de plaats op  de Olympische Winterspelen van 2018 op haar palmares heeft staan, is ze toch gezond nerveus om zaterdag de ijspiste officieel in te schaatsen tijdens ‘Music Hall on Ice’.

U kan zaterdag vanaf 17u komen genieten van ‘Music Hall on Ice’ aan de ijspiste van ‘Winter in Antwerpen’ op de Groenplaats.

Tickets & info ‘Cinderella’ en ‘Annie’: www.musichall.be 

Meer info ‘Winter in Antwerpen’: www.visitantwerpen.be

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.