20 December gaat de nieuwe musical Vooralsnog in première in De Guldenberg, Helvoirt

20 December gaat de nieuwe musical Vooralsnog in première in De Guldenberg, Helvoirt

Een verhaal over de liefde en de keuzes die je hierin wel of niet maakt. 

Deze doorgecomponeerde 45 minute durende voorstelling is geschreven en geregisseerd door Luc Scholtze, derdejaars student aan de Academie voor Muziekeducatie in van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Tilburg). In deze songcycle volgen we iemand wie twee oude liefdes tegenkomt, en worden we meegenomen in haar gedachtes en ervaringen. Een kleine, intieme show in een klein, intiem theater. 

De show zal gespeeld worden door drie spelers; Annabel Kuiters, Thirza van der Kolk en Joost van Wijck, en begeleid worden door een 6-koppig live orkest. Alle muziek en teksten zijn origineel geschreven voor deze voorstelling en bevat invloeden van verschillende stijlen. Van funk en jazz naar klassiek en kenmerkend ‘Musical’. 

20 en 21 December zal Vooralsnog spelen in de Guldenberg in Helvoirt. Kaarten zijn te bestellen voor €12,50 per stuk voor een comfortabele stoel of bank. Mail hiervoor naar info@vooralsnogmusical.nl.  Volg voor tussentijdse updates en sneakpeaks @vooralsnogmusical op Instagram en Facebook. —–

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.