15-jarige Emma Kok zingt samen met Duitse superster Helene Fischer

15-jarige Emma Kok zingt samen met Duitse superster Helene Fischer

Aan de opmars van het succes van Emma Kok komt geen eind. De 15-jarige zangeres, die eerder met André Rieu op het podium stond, heeft gisteravond opgetreden tijdens het uitverkochte concert van de Duitse superster Helene Fischer in Düsseldorf.

In de Duitse concerthal Messehalle waren zaterdagavond bijna vijftienduizend mensen naar het concert van Helene Fischer gekomen. Tot ieders verrassing trad daar ook de 15-jarige Emma samen op met de schlagerzangeres, die inmiddels zestien miljoen albums heeft verkocht. Met haar idool zong Emma het lied Voilà van Barbara Pravi, dat ze eerder ook bij de concerten van André Rieu heeft gezongen.

‘Het was fantastisch om samen met Helene Fischer te zingen,’ laat Emma Kok weten. ‘Zij is echt een van mijn helden. Ze zingt geweldig en toen ze mij vroegen of ik in Düsseldorf met haar wilde zingen, twijfelde ik natuurlijk geen moment. Ik leef echt mijn droom.’

In 2021 won Emma Kok op 13-jarige leeftijd The Voice Kids. De video van haar optreden met André Rieu en diens concert op het Vrijthof in Maastricht in 2023 is inmiddels bijna dertig miljoen keer op YouTube bekeken.

“Die Helene Fischer Show” is op 1e Kerstdag te zien in Duitsland (op ZDF) – Oostenrijk (ORF) en Zwitserland (SRF).    

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.