1 Nacht nieuwe single Jeroen van der Boom 

1 Nacht nieuwe single Jeroen van der Boom 

Morgen verschijnt de nieuwe single 1 Nacht van Jeroen van der Boom. Iedereen kan vanaf morgen het nummer streamen bij alle streamingsdiensten. Het energieke, opzwepende nummer is geschreven door Sjors van den Eerenbeemt, de man met wie Jeroen al jaren samenwerkt. 1 Nacht is een nummer geworden waarin de muziek van Jeroens favoriete zangers en bands samenkomt. 

“We hebben ons laten inspireren door muziekgenres waar ik zelf het meest van houd,” laat Jeroen van der Boom weten. “Sjors kent mij al heel lang en weet bij welke nummers ik het volume harder zet. 1 Nacht doet mij denken aan Ooh Oooohh van Coldplay, Later als ik groot ben van Bløf en de Roland JUNO 106 geluid van Lionel Ritchie’s Dancing on the Ceiling. Het is echt een mix geworden van opzwepende stadionelementen. 1 Nacht is muzikaal, energiek en krachtig.”

Met de single 1 Nacht laat Jeroen van der Boom zijn vertrouwde geluid horen. “Van uptempo nummers word ik altijd vrolijk en kan ik niet stil blijven zitten. Die vrolijkheid kunnen we nu wel een beetje gebruiken. Lekker dansen, waar je ook bent. En even de sleur van de dag vergeten. Dat hoop ik de mensen een beetje mee te geven.”

De single 1 Nacht is vanaf morgen overal te streamen bij de alle streamingsdiensten. De videoclip is te zien op Youtube.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.