013 Tilburg organiseert nieuw festival tijdens Roze Maandag samen met Glitterbox

013 Tilburg organiseert nieuw festival tijdens Roze Maandag samen met Glitterbox

Op maandag 22 juli, tijdens de Kermis op Roze Maandag, neemt 013 het festivalterrein in de Spoorzone (tussen de Hall of Fame en het spoor) over met een heel bijzonder evenement! Vanaf 14.00 zal er een nieuw festival met twee podia plaatsvinden waarbij we de handen ineen slaan met het legendarische Glitterbox, die hiermee hun outdoor-show debuut zullen maken. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €18,30 (incl. servicekosten) en vanaf vrijdag 3 mei te koop via www.013.nl/glitterbox
Glitterbox heeft het afgelopen decennium hun eigen, unieke sound gecreëerd die de essentie van nu-disco, vocal house en club-anthems mixt.  Hierbij nemen ze dansers, uitbundige performances en drag queens mee on stage, die samen met een team vol superster DJ’s (zoals bijvoorbeeld Shapeshifters en David Morales) zorgen voor een enorm warm, veilig, inclusief en uitbundig gevoel op dansvloeren wereldwijd. Ze resideren in HÏ Ibiza, waren vaste gast in Printworks London, brachten glitter in het iconische Pride in New York en de glamour naar Tomorrowland; en aan dat rijtje voegen ze nu Tilburg toe!

De line-up blijft nog even een verrassing, maar je kan je nu hier alvast inschrijven voor een exclusieve early bird pre-sale die start op woensdag 1 mei. 
Glitterbox x Pink Monday
 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.