‘Winnaars’ nieuwe single Jeroen van der Boom

Vandaag brengt Jeroen van der Boom zijn nieuwste single, Winnaars, uit. Voor de zanger is het zijn 32ste single, sinds hij in 2007 de hitlijsten met Jij bent zo veroverde. Met Winnaars laat Jeroen opnieuw een ander geluid horen dan zijn voorgaande hits, maar is zijn vertrouwde sound niet verloren gegaan. Doordat hij steeds nieuwe muziek uit blijft brengen blijft hij zichzelf vernieuwen en het publiek weet dit te waarderen. ‘Mijn publiek is voor mij ontzettend belangrijk,’ laat Jeroen weten. ‘Door hen treed ik, twaalf jaar na mijn eerste hit, nog steeds op. Met dit nummer wil ik mensen ook een hart onder de riem steken. Ik besef heel goed dat het leven niet altijd makkelijk kan zijn. Maar dat iedereen een winnaar is. Iedere dag is er wel een moment waar je kracht uit haalt en dat maakt je tot een winnaar. Deze single draag ik dan ook aan hen op.’

Vandaag en morgen staat Jeroen met De Toppers in de Johan Cruijff ArenA voor de vijftiende editie van dit muziekspektakel.

De single Winnaars is vanaf vandaag te downloaden in iTunes en te beluisteren via Spotify. Klik hier voor alle downloadlinks.

www.jeroenvanderboom.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.