Van Hoorne Entertainment is op zoek naar enthousiaste acteurs voor Pipo de Clown
– PIPO DE CLOWN –
Van Hoorne Entertainment is op zoek naar enthousiaste acteurs voor de nieuwe TV-serie (opnames Maart-April 2017), zomershow (zomervakantie 2017) en Theatertour (December 2017 – Mei 2018) van Pipo de Clown.

Vanaf 2017 brengt Van Hoorne Entertainment het beroemde karakter Pipo de Clown terug op TV en in het theater in een volledig nieuw, geruit jasje! Samen met zijn vrouw Mamaloe en de klunzige Klukkluk reist hij de wereld rond, op zoek naar nieuwe avonturen. Maar zijn voormalige werkgever de Dikke Deur, zit hem constant op de hielen. Dit zorgt voor spannende, maar vooral hilarische, slapstickachtige scenes.

De audities vinden plaats op vrijdag 14 en maandag 17 oktober. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober 2016. Heb jij interesse en herken jij jezelf in één van onderstaande rollen? Stuur dan een mail met een korte motivatie (max. 10 regels) een duidelijke recente foto en je CV naar Audities@VanHoorne.com o.v.v. Pipo.

De rollen:
Pipo de Clown (M):
Voor de rol van Pipo de Clown zijn we op zoek naar een man in de leeftijd van 20 tot 35 jaar (leeftijd Pipo 25). Komische timing is een must. Dans- en zangkwaliteiten zijn een pré

Pipo is:

Vrolijk
Avontuurlijk
Rustig
Houdt van de natuur
Mamaloe (V):
Voor de rol van Mamaloe zijn we op zoek naar een vrouw in de leeftijd van 20 tot 35 jaar die beschikt over een goede zangstem.

Mamaloe is:

Stoer/Sterk
Liefdevol
Ondernemend
Avontuurlijk
Zorgzaam
Klukkluk (M):
Voor de rol van Klukkluk (de enige scherpschutter die altijd mis schiet) zijn we op zoek naar een man in de leeftijd van 18 tot 30 jaar met een slank postuur. Komische timing is een must. Goede zang- en danskwaliteiten een pré.

Klukkluk is:

Onhandig
Naïef
Behulpzaam
Dikke Deur (M):
Voor de rol van de gulzige circusdirecteur de Dikke Deur, zijn we op zoek naar een man in de leeftijd van 35 tot 60 met een corpulent postuur. Komische timing is een must. Goede zang- een pré.

Dikke Deur is:

Dik
Gulzig
Egoïstisch

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.