Uitagenda 1eRang.nl verloot backstagekaarten voor Musical Sing-a-Long

Na het grote succes vorig jaar heeft uitagenda 1eRang.nl ook dít jaar weer een exclusieve winactie rondom de Musical Sing-a-Long. De Musical Sing-a-Long is al jarenlang een van de hoogtepunten van de Uitmarkt. Vele musicalfans kijken er lange tijd naar uit en tientallen staan voor dag en dauw bij het hoofdpodium om zeker te zijn van een plekje vooraan. 

Exclusief bij uitagenda 1eRang.nl maken musicalfans kans op het winnen van twee backstagekaarten voor de Musical Sing-a-Long, de traditionele afsluiter van de Uitmarkt in Amsterdam. De winnaars lopen achter de schermen rond tussen alle musicalsterren, uit o.a. Kinky Boots, Soldaat van Oranje en Anastasia. Ook presentatoren Frits Sissing en Romy Monteiro zijn backstage te vinden.

De twee winnaars mogen beiden iemand meenemen en worden aan het eind van de middag tijdens de repetities met een drankje ontvangen achter het hoofdpodium. Vervolgens mogen zij een stukje van de repetities vanuit de coulissen bekijken. Ook krijgen zij een rondleiding backstage, waarbij er eventueel de mogelijkheid is foto’s te maken met de artiesten.

Deelname
Onder de deelnemers worden 2x 2 backstagekaarten verloot. Meedoen kan op www.1eRang.nl/Acties. De winactie loopt t/m zondag 18 augustus.

Over de Musical Sing-a-Long
De Musical Sing-a-Long is het grootste meezingfestijn waarmee je het nieuwe culturele seizoen maar kunt aftrappen. Alle grote musicalsterren zijn op zondagavond 26 augustus te zien en te horen op het hoofdpodium van de Uitmarkt én live op NPO 1. Het evenement begint om 21:15 uur en duurt tot 22:20 uur. De repetities, waarbij de winnaars welkom zijn, vinden plaats vanaf 15:00 uur.

Over uitagenda 1eRang.nl
Uitagenda 1eRang.nl heeft als missie een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk overzicht te bieden van het totale aanbod op het gebied van theater, concert, festival en film in Nederland, om daarmee het bezoek aan de podiumkunsten, festivals en films te bevorderen.

This Post Has One Comment

  1. Annette Steijn

    That’s a dresm come true ?
    Ik ben zelf groot fan, maar ons eigen nachtegaaltje Melina zou euforisch worden van zo’n mogelijkheid.
    Doe dus absoluut voor haar mee ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.