Toppers treden op voor toppers – Speciaal optreden voor medewerkers van de Efteling

Gisterenavond hebben de Toppers (René Froger, Jeroen van de Boom, Gerard Joling en Jan Smit) een wel heel bijzonder optreden verzorgd. In het bekendste attractiepark van Nederland, de Efteling, verrasten zij alle medewerkers met een concert tijdens een groots evenement ter gelegenheid van het ontvangen van maar liefst 5 miljoen gasten in hun sprookjeswereld en het 65-jarig jubileum het afgelopen jaar. Een mijlpaal die gepland stond voor 2020 maar door de inzet van alle medewerkers nu al een feit is.

Uniek
René Froger: “Als artiesten komen wij jaarlijks met veel plezier voor de bekende concerten samen. Dat is ieder jaar opnieuw een echt feest en dan gaat het dak eraf. We worden heel regelmatig gevraagd of we als Toppers willen optreden op andere (besloten) evenementen. Slechts één keer eerder hebben we dat gedaan: toen het Nederlands Elftal de finale had bereikt op het Wereld Kampioenschap voetbal in Zuid-Afrika hebben we voor de spelers en hun partners opgetreden. We vonden namelijk dat ze een topprestatie hadden geleverd!’

Efteling
René: “En dan nu een optreden in de Efteling. Ter ere van het ontvangen van 5.000.000 bezoekers het afgelopen jaar!  Een doel wat gepland stond voor 2020 en dus een prestatie van wereldniveau…” 

Jeroen: “De Efteling is een attractiepark dat we allemaal kennen en inmiddels al meer dan 65 jaar bestaat. Het is eigenlijk gewoon cultureel erfgoed waar we in Nederland heel trots op mogen zijn.” 

Gerard: “Op vele vlakken toonaangevend in de wereld en daar zijn wij als Toppers ook heel erg trots op. Het ongekende succes van de Efteling komt tot stand door de tomeloze inzet van alle medewerkers… de toppers van de Efteling”.

Jan: “Voor die toppers hebben we een heel bijzondere uitzondering gemaakt en treden wij graag als Toppers op!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.