The Three Degrees komen met vijf exclusieve shows naar Nederland!

Drie prachtige vrouwen, perfect gecoördineerd in zowel hun dansroutines als vocale harmonieën. The Three Degrees, de formatie die tegenwoordig uit Helen Scott, Freddie Pool en Valerie Holiday bestaat, komen naar Nederland. Met hits als ‘When Will I See You Again’ en ‘Dirty Ol’ Men’ doen de dames met vijf exclusieve shows Nederland aan.

Ze bestaan al sinds de jaren ‘60, scoorden hun grootste hits in de jaren ‘70 en anno 2018 staan ze nog steeds op het podium. Helen Scott, het oudste lid van The Three Degrees, is enthousiast over de komst naar Nederland. ‘Nederland is een van onze favoriete plekken ter wereld. Jullie Nederlanders hebben ons altijd gesteund en ‘Dirty Ol’ Men’ was hier als eerst een hit. Dit is voor ons een manier om onze fans te bedanken’. Helen hoopt dan ook naast de shows iets van het land te kunnen zien. ‘Het enige wat we nog steeds niet hebben gedaan, maar wel willen, is het Anne Frank Huis bezoeken. Maar de rij is altijd zo lang! Ik hoop dat het dit keer wel lukt’.

Tijdens de shows brengen de dames alle grote hits ten gehore. Met Ingrid Simons, bekend van het RTL4 programma ‘Ik hou van Holland’ en als achtergrondzangeres bij ‘De Toppers’, in het voorprogramma belooft het een energieke show te worden. De liefde die The Three Degrees hebben voor optreden laten ze duidelijk zien. Interactie met het publiek is hierbij ook belangrijk. Helen Scott: ‘Het is heel mooi om te zien dat er ouderen én jongeren in het publiek zitten. Vaak zijn de jongeren opgegroeid met onze muziek, omdat de ouders ernaar luisteren. Ons publiek bestaat echt uit mensen van 8 t/m 80 jaar. We vinden het belangrijk om het publiek ook te laten zingen en dansen’.

De tijdloze muziek is te horen van 13 t/m 18 maart in Schiedam – Theater aan de Schie, Den Bosch – Theater aan de Parade, Groningen – Martiniplaza Theater, Eindhoven – Muziekgebouw Frits Philips en Amersfoort – Flint Theater. Kaarten zijn te koop via www.ntk.nl of via de website van het theater.    

Foto: Ian Fraser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.