Succesvolle première voor PAW Patrol Live!

Geen klus te groot, geen pup te klein!

Gisteren is in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdamde grootse, internationale familievoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race”met enorm succes in première gegaan. Samen met een compleet uitverkochte zaal redden Ryder en de PAW Patrol Pups de dag!
Met een lichtstaafje van Marshall in de hand, een knuffel van Skye op schoot of verkleed als Chase; de zaal van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam zat vol grote fans van het wereldwijd bekende merk PAW Patrol. Met grote ogen keken de jonge bezoekers naar hun grote helden op het toneel; een waar spektakel waar perfect poppenspel samenkomt met het kleurrijke decor ende moderne LED-techniek.
PAW Patrol Live! “De Grote Race”is de allergrootste productie die Van Hoorne Entertainment ooit naar het theater heeft gebracht. “Wat een bijzondere dag: deze première van PAW Patrol Live!.Het is zo’n indrukwekkend en gaaf proces om deze internationale megaproductie naar ons land te halen én vooral om samen te werken met onze gepassioneerde Australische partner TEG Life Like Touring en onze Amerikaanse partner VStar Entertainment Group! Met onze energieke cast en crew gaan we nu op naar 75.000 bezoekers in vijf weken tijd!”, aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.
Na afloop van de voorstelling kreeg de cast als dank een staande ovatie. Het premièrepubliek was het unaniem eens: PAW Patrol Live!is een fantastische productie voor de hele familie, boordevol interactie en aanstekelijke liedjes. PAW Patrol Live!
“De Grote Race”is alleen van 27 juli tot en met 1 september2019 ineen selectief aantal grote theaters in Nederlanden, in samenwerking met Deep Bridge, in België te zien.

FOTO: Wim Lanser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.