Start repetities voor Brandweerman Sam Live!

In de Van Hoorne Entertainment Studio’s zijn deze ochtend de repetities begonnen van de familiemusical ‘Brandweerman Sam Live! -Het Grote Kampeeravontuur’. Als startsein van de repetitieperiode heeft de casten crew een heerlijke slagroomtaart aangesneden. De vrolijke voorstelling zal vanaf zaterdag 24 augustus2019 te zien zijn in de Nederlandse theaters.
Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam TM, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder,een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! -Het Grote Kampeeravontuur’.
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?
Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! -Het Grote Kampeeravontuur.
Brandweerman Sam Live! -Het Grote Kampeeravontuur is van zaterdag 24 augustus 2019 tot en met zondag 14 juni 2020te zien in het theater.

FOTO: ©Win Lanser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.