SPANNENDE ODE AAN DE POLYGAMIE: MIJN (BIJ)VROUW MET O.A. ACTEUR RAYMI SAMBO IN THEATER ZUIDPLEIN

Vrijdag 6 januari speelt theatergroep VIG hun voorstelling Mijn (Bij)Vrouw in Theater Zuidplein. Een eigentijdse, passionele thriller over polygamie in de Caribische samenleving. Mijn (Bij)Vrouw breekt met het cliché van de passieve ‘binnenvrouw’ die haar man zijn gang laat gaan. Gebaseerd op een waargebeurd Nederlands verhaal: eerlijk en bloedstollend. Laat je meesleuren in dit uitdagende toneelstuk over liefde, verlangens en verdriet!
Walter en Dolores zijn drie jaar gelukkig en liefdevol getrouwd. Er ontbreekt maar één ding: een baby als bezegeling van hun liefde. Dolores weet echter dat zij nooit een kind zal kunnen baren, maar vond nooit een goed moment om het Walter te vertellen. Dan begint Walter een affaire met de vrijgevochten Anne Mae, de beste vriendin van Dolores. Hij neemt zich voor om goed te zorgen voor de twee vrouwen waarvan hij houdt. Maar Dolores wil wraak…

Nederland is het enige land ter wereld waar ‘Second Love’ adverteert. Maar eigenlijk vinden we het hebben van meerdere vrouwen abnormaal en veroordelen degenen die daar anders over denken, zoals Caribische mannen, die vaak een bijvrouw hebben. Maar is polygamie wel zo vreemd?

Volledig cast: Raymi Sambo, Sabrina van Halderen en Ritzah Statia.

Extra bij te boeken: inleiding over polygamie door schrijfster Christine Otten (19.30 – 20.00 uur). Alleen deze week gratis!
Een driehoeksrelatie in de samenleving van nu? Schrijfster Christine Otten is er geen voorstander van en spreekt daarover als inleiding bij de voorstelling Mijn (Bij)Vrouw. Daarnaast leest ze voor uit eigen werk.

De voorverkoopprijs is € 14,-. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl
te koop. Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.

ACTIE! Koop online tickets en krijg er gratis de inleiding bij (normaal € 1,50 p.p.). Gebruik de code GRATISINLEIDING bij het bestellen. Actie loopt t/m zondag 25 december 2016.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.