Samantha Steenwijk zingt ook in 2020 Hazes

Ook in 2020 staat Samantha Steenwijk op het podium van Holland Zingt Hazes. De ‘zangeres van het volk’ is momenteel wekelijks op tv te zien in het succesvolle programma Beste Zangers en sinds vorige week ook in Dancing With The Stars. Samantha neemt voor het derde jaar op rij deel aan het zeer succesvolle meezingfeest. Tijdens Holland Zingt Hazes 2019 gooide Samantha samen met Roxeanne Hazes hoge ogen toen zij ‘Zeg maar niets meer’ zongen. Samantha: “Holland Zingt Hazes is voor mij één groot feest; de muziek van Hazes zit in mijn bloed. Om dit dan samen met al die fantastische artiesten te mogen zingen is onwerkelijk. De liefde voor Hazes in Nederland wordt naar mijn idee met het jaar groter, iedereen kan het meezingen. Het nummer ‘Een beetje verliefd’ kwam 38 jaar geleden de Single Top 100 binnen, 38 jaar geleden, dat is toch niet te bevatten? Het is bijzonder te zien hoe het publiek uit hun dak gaat maar ook op z’n tijd geëmotioneerd is. Ik kan niet wachten tot het maart is!” De concerten van Holland Zingt Hazes vinden in 2020 plaats op 7, 13 en 14 maart in de Ziggo Dome. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl.
Van iedereen, voor iedereenHolland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Deelnemende artiesten aan Holland Zingt Hazes 2020 zijn André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Miss Montreal en Samantha Steenwijk, er zullen nog meer artiesten aan worden toegevoegd.
MediaLane De LIVE afdeling van MediaLane ontwikkelt en produceert grote live entertainment events met de focus op arena-sized producties. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. MediaLane LIVE produceert naast de Holland Zingt Hazes concerten o.a. ook André Hazes Live in Ahoy (oktober 2019) en in samenwerking met RTL The Christmas Show.
Foto: Bart Heemskerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.