Rein van Duivenboden en Mark van Haasteren eerste docenten Musical 2.0 Zomerdagen

Voor het eerst organiseert Musical 2.0 deze zomervakantie – geheel in Broadwaythema – twee dagen vol met musicalworkshops. Niemand minder dan acteur en zanger Rein van Duivenboden en regisseur Mark van Haasteren zijn de eerste docenten van deze Musical 2.0 Zomerdagen op zaterdag 17 en zondag 18 augustus in Amsterdam.

Tijdens de Musical 2.0 Zomerdagen staat bekend en minder bekend Broadwayrepertoire centraal. Onder leiding van onder andere Mark van Haasteren (zaterdag 17 augustus) en Rein van Duivenboden (zondag 18 augustus) ga je aan de slag met de musicaldisciplines zang, dans en spel. De andere docenten worden op een later moment bekend gemaakt. Beide dagen kennen een geheel eigen programma. Deelnemen aan de Musical 2.0 Zomerdagen is mogelijk voor zowel één dag als het hele weekend, en is toegankelijk voor alle leeftijden. Meer informatie en inschrijven kan op www.musical.nl/zomerdagen

Rein van Duivenboden

Rein van Duivenboden brak al op jonge leeftijd door bij het grote publiek als een van de zangers van MainStreet. Na hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012 werd MainStreet een van de succesvolste boybands van Nederland. Na het stoppen van de band in 2016 richtte Rein zich vooral op het acteren. Samen met Vajèn van den Bosch speelde hij de hoofdrol in de film ‘Hart Beat’, en op televisie was Rein onder andere te zien in de SBS-serie ‘De Spa’. Afgelopen seizoen speelde Rein de hoofdrol van Dolf Wega in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’.

Mark van Haasteren
Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Na eerst een aantal jaren zelf op de planken te hebben gestaan (‘The Sound of Music’, ‘Dokter Dolittle’), heeft hij het acteren ingeruild voor regisseren. Als regisseur was hij onder andere verantwoordelijk voor de Eftelingmusicals ‘De Gelaarsde Kat’ en ‘Sprookjessprokkelaar – De Musical’, en is hij komende zomer als kinderregisseur aan het werk bij de musical ‘Fun Home’. Afgelopen seizoen regisseerde Mark voor de Musical 2.0 Topklas ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. Na de zomer gaat hij voor Musical 2.0 aan de slag met ‘Disney’s High School Musical’.

Kan je niet wachten tot de Musical 2.0 Zomerdagen en wil je al eerder werken met Mark van Haasteren? Op zondag 9 juni geeft hij ook workshops! Kijk op www.musical.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.