PROGRAMMA NIEUWE EDITIE WENDE’S KALEIDOSCOOP COMPLEET
Amsterdam, 27 augustus 2019 – Het aftellen is begonnen. Wende’s Kaleidoscoop neemt op 11 en 12 september voor de tweede keer Carré over met een splinternieuwe theaterextravaganza. De verrassende line-up voor de nieuwe editie van deze exclusieve festivalvoorstelling is nu compleet met: Michelle David & the Gospel Sessions, Typhoon, Gallowstreet, Yan & Ludowic, Binkbeats, Willeke Alberti, Pitou, het Nederlands Kamerkoor, 45ACIDBABIES, Steef de Jong, Juicy, S10, Marieke Lucas Rijneveld, ICK/Oostpool, ORBI, Gil the Grid, Lost Lines, Sanne de Wilde en The House of Hopelezz. Een verrassende mix van namen uit de Nederlandse kunst- en cultuurwereld staan klaar om samen met Wende wervelende optredens te geven in de piste van Carré.
 
Wende’s Kaleidoscoop is twee avonden lang samen mooie dingen maken in het hier en nu. Terwijl grenzen vervagen en hokjes verdwijnen, ontstaat een compleet nieuwe comfortzone waarin alleen talent, passie en creativiteit de hoofdrollen spelen. Theater zoals het bedoeld is: met alle respect voor het verleden, maar met een gezonde trek in de toekomst.
 
Artiesten en publiek staan straks samen schouder aan schouder tussen de instrumenten en het voetlicht in de piste van Carré – waar Wende als huiskunstenaar aan verbonden is. Optredens volgen elkaar snel op in een duizelingwekkende revue van muziek, zang, spel en beeld, waarbij elke kruisbestuiving mogelijk is.
 
De voorstelling is een avond met een tintelfrisse kijk op theater – een liefdevolle ode aan de diversiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Klassiek met hiphop, soul, folk en spetterende brassjazz. Electropunk met nederpop. Koorzang, straatrap, drag-queens, chansons, fotografie en moddervette beats lopen naadloos door elkaar heen en tillen het zinderende geheel naar grote, ongekende hoogte.
 
Wende’s Kaleidoscoop is op woensdag 11 en donderdag 12 september 2019 exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré.  Kaarten zijn vanaf nu te koop via carre.nl.
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.