PAW Patrol Live! komt ook naar Heerlen

Geen klus te groot, geen pup te klein!

De enorm populaire PAW Patrol Pups, bekend van Nick Jr., komen op woensdag 7 augustus 2019 voor maar liefst drie extra shows naar een gloednieuwe locatie: Theater Heerlen in Limburg! Met deze toevoeging aan de speellijst voor PAW Patrol Live! “De Grote Race” kunnen nog meer Nederlandse fans van de voorstelling genieten.

Van eind juli tot begin september 2019 brengt Van Hoorne Entertainment de succesvolle, internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” naar slechts een selectief aantal grote theaters in Nederland, en in samenwerking met Deep Bridge, in België. Mede door de grote vraag is besloten om een extra datum mét drie nieuwe shows toe te voegen aan de speellijst: woensdag 7 augustus 2019 in Theater Heerlen, Limburg. Op deze manier, met deze nieuwe locatie, is er voor nog meer Nederlandse PAW Patrol fans de mogelijkheid om in de buurt de voorstelling bij te kunnen wonen.

Het verhaal In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.pawpatrollive.nl.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.